IPL

dotnline_divider@2x copy

IPL, det vill säga intensivt pulserande ljus, penetrerar vävnaden och skapar värme som söker upp pigment och blodkärl på ett kontrollerat sätt med hjälp av dess ljusimpulser. Kroppens naturliga processer avlägsnar sedan den behandlade vävnaden, samtidigt som tillväxten av kollagen stimuleras. Detta leder till en förbättring av huden och jämnare hudton och kan med fördel användas om du vill bli av med pigmentering, solskador, ytliga blodkärl, rodnad och acne.

Hur många behandlingar som krävs beror på vad som ska behandlas, ytlig pigmentering och solskador kan exempelvis tas bort med så få som 1-2 behandlingar. Andra hudproblem behöver 2-6 sessioner med 2-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat.

Direkt efter behandlingen kan du uppleva en viss rodnad och ibland svullnad på området som behandlats.

Innan behandlingen ska du uppge eventuella läkemedel du tar. Se också till att undvika sol samt brun utan sol före behandlingen och skydda dig med hög solskyddsfaktor efter behandlingen. Om du har en pågående infektion, behandlas med antibiotika, är gravid eller ammande bör du undvika behandlingar med IPL.

Konsultation krävs innan behandling.

PRIS

Hudföryngring
Ansikte: 2 500 kr
Dekolletage: 1 500 kr
Ansikte, hals & dekolletage: 3 500 kr
Ytliga blodkärl: fr 700 kr
Pigmenteringar: fr 700 kr

Öppettider

  1. mån - fre
  2. lör
  3. sön Stängt