Kollegorna på Skönhetsfabriken

dotnline_divider@2x copy

Låt oss presentera våra färgstarka & passionerade kollegor på Skönhetsfabriken!
Oavsett om det är massage, träning, hudvård eller shoppingtips i vår butik kommer de att ge en minnesvärd stund som du längtar tillbaka till.

Amplifyphoto__C6A0726

Ida

RECEPTIONIST & AUKTORISERAD HUDTERAPEUT

Ida är hudterapeut, produktansvarig och receptionist. Hon har full koll på vårt sortiment och hjälper dig gärna att se över din hudvårdsregim och dina möjligheter till bättre hud via behandling och hemmavård. 

Amplifyphoto__C6A1197

Henrik

MASSAGETERAPEUT

Henrik är massageterapeut och filosof. Han har lång erfarenhet av att ge avslappnande massager, och av att lösa upp spänningar i muskler. Henrik har ett stort intresse för sambandet mellan det mentala och kroppen.

Amplifyphoto__C6A0707

Olga

AUKTORISERAD HUDTERAPEUT

Olga har en bred utbildning inom både hud- och kroppsterapi. Hon arbetar främst med vår resultatinriktade hudvård, men är också en fena på LPG och har kunder som regelbundet kommer enkom för hennes underbara ansiktsmassage. 

Amplifyphoto__C6A0858

Maria

MASSAGE- & KROPPSTERAPEUT

Maria är massageterapeut och kroppsterapeut. Hon har lång erfarenhet av att lösa knutar med mjuka händer, vilket ger dig en unik kombination av djupgående och avslappnande behandling. Hon arbetar med LPG för ökad cirkulation och minskning av celluliter.

patrik_sf

Patrik

PT & MASSAGETERAPEUT

Patrik har lång internationell erfarenhet av träning och hälsa.  Efter flera år som coach har han funnit en bra metodik för att vägleda och motivera sina klienter. Han sätter stor vikt vid att få sina klienter att förstå hur man utför övningarna samt varför.
Patriks motto är: " Eat lightly, breathe deeply, live moderately, cultivate cheerfulness and maintain an interest for life."

karin_sf

Karin

TRÄNINGSANSVARIG, PT , YOGAINSTRUKTÖR & HAR EN TREÅRIG UTBILDNING I KOSTRÅDGIVNING VID GÖTEBORGS UNIVERSITET

Karin älskar att se sina kunder må bättre, bli friskare och växa sig starkare via en sund kosthållning och individanpassad träning. Genom att kombinera funktionell styrketräning med yogans mjukare rörleser blir träningen effektiv, utamnande och rolig!
Karins motto är: "Du har bara en kropp- så ta hand om den!"

peter_sf

Peter

PERSONLIG TRÄNARE & RÖRELSECOACH

Peter är en erfaren dynamisk tränare med mångfaldig bakgrund och började arbeta med individuell träning redan 2003. 

”Jag brinner för funktion, rörelselära och att träna smart. Din kropp ska hålla hela livet! Min filosofi är att inte alltid träna det du redan kan. Våga gräva lite djupare , testa allt och träna upp dina svagheter”

adina_-sf

Adina

PT, DANSLÄRARE & YOGAINSTRUKTÖR

Mitt absolut största intresse och driv är att hjälpa, guida och vägleda människor till att må bättre och att bli sitt allra bästa jag. Tillsammans hittar vi inspiration som ger dig motivationen som håller hela vägen. Du kommer se och känna skillnad redan efter några veckor tillsammans. Garanterat. Oavsett vad du har för mål eller önskan inom din träning så handlar allt i största del om att finna en balans. Men också att våga ta sig utanför sin comfortzone och testa nytt, det är där vi utvecklas. Vi ändrar gamla mönster, tar oss ur dåliga vanor och sätter upp mål. Både större långsiktiga mål och mindre kortsiktiga delmål, samtidigt som vi har kul på vägen dit.

Låt oss ses på mattan eller i danssalen!

SF hemsida kvadrat (2)

Paula

TERAPEUT & COACH

Paula är utbildad terapeut och coach med många års erfarenhet och expertis med sig. Hon är beteendevetare, diplomerad kognitiv beteendeterapeut och mindfulnessinstruktör. Utöver det är hon utbildad inom flera olika coachning och samtalsterapi områden. Paula erbjuder både individuella samtal och parsamtal.

Öppettider

  1. måndag - lördag
  2. söndag Stängt