Kollegorna på Skönhetsfabriken

dotnline_divider@2x copy

Låt oss presentera våra färgstarka & passionerade kollegor på Skönhetsfabriken!
Oavsett om det är massage, träning, hudvård eller shoppingtips i vår butik kommer de att ge en minnesvärd stund som du längtar tillbaka till.

DSC03760

Ida

RECEPTIONIST & AUKTORISERAD HUDTERAPEUT

Ida är hudterapeut, produktansvarig och receptionist. Hon har full koll på vårt sortiment och hjälper dig gärna att se över din hudvårdsregim och dina möjligheter till bättre hud via behandling och hemmavård. 

DSC04187

Henrik

MASSAGETERAPEUT

Henrik är massageterapeut och filosof. Han har lång erfarenhet av att ge avslappnande massager, och av att lösa upp spänningar i muskler. Henrik har ett stort intresse för sambandet mellan det mentala och kroppen.

DSC03891

Patrik

PT OCH MASSAGETERAPEUT

Patrik har lång internationell erfarenhet av träning och hälsa.  Efter flera år som coach har han funnit en bra metodik för att vägleda och motivera sina klienter. Han sätter stor vikt vid att få sina klienter att förstå hur man utför övningarna samt varför.
Patriks motto är: " Eat lightly, breathe deeply, live moderately, cultivate cheerfulness and maintain an interest for life."

Olga5

Olga

AUKTORISERAD HUDTERAPEUT

Olga har en bred utbildning inom både hud- och kroppsterapi. Hon arbetar främst med vår resultatinriktade hudvård, men är också en fena på LPG och har kunder som regelbundet kommer enkom för hennes underbara ansiktsmassage. 

P1050026

Karin

TRÄNINGSANSVARIG, PT, DIETIST OCH YOGAINSTRUKTÖR

Karin älskar att se sina kunder må bättre, bli friskare och växa sig starkare via en sund kosthållning och individanpassad träning. Genom att kombinera funktionell styrketräning med yogans mjukare rörleser blir träningen effektiv, utamnande och rolig!
Karins motto är: "Du har bara en kropp- så ta hand om den!"

Maria-Massage2

Maria

MASSAGE- OCH KROPPSTERAPEUT

Maria är massageterapeut och kroppsterapeut. Hon har lång erfarenhet av att lösa knutar med mjuka händer, vilket ger dig en unik kombination av djupgående och avslappnande behandling. Hon arbetar med LPG för ökad cirkulation och minskning av celluliter och hennes 75 min Hotstone är magisk!

SF_Peter

Peter

PERSONLIG TRÄNARE & RÖRELSECOACH

Peter är en erfaren dynamisk tränare med mångfaldig bakgrund och började arbeta med individuell träning redan 2003. 

”Jag brinner för funktion, rörelselära och att träna smart. Din kropp ska hålla hela livet! Min filosofi är att inte alltid träna det du redan kan. Våga gräva lite djupare , testa allt och träna upp dina svagheter”

SF_ADINA

Adina

PT, DANSLÄRARE OCH YOGAINSTRUKTÖR

Mitt absolut största intresse och driv är att hjälpa, guida och vägleda människor till att må bättre och att bli sitt allra bästa jag. Tillsammans hittar vi inspiration som ger dig motivationen som håller hela vägen. Du kommer se och känna skillnad redan efter några veckor tillsammans. Garanterat. Oavsett vad du har för mål eller önskan inom din träning så handlar allt i största del om att finna en balans. Men också att våga ta sig utanför sin comfortzone och testa nytt, det är där vi utvecklas. Vi ändrar gamla mönster, tar oss ur dåliga vanor och sätter upp mål. Både större långsiktiga mål och mindre kortsiktiga delmål, samtidigt som vi har kul på vägen dit.

Låt oss ses på mattan eller i danssalen!

image_67510529

Daniel

PT, FYSCOACH, FÖRELÄSARE & INSPIRATÖR

Daniel har jobbat som personlig tränare sedan 2003. Han anlitas även som föreläsare och har bland annat inspirerat på Nordens största fitnessmässa.

"- Jag jobbar med alla sorters människor och har ett genuint intresse och passion för mötet och träningen. Jag lever som jag lär. Jag driver företag, tar hand om familj, underhåller relationer och tar hand om min kropp.  När du tränar med mig, så vill jag i första hand lära dig hur din kropp fungerar och hur träningen ska kännas. Jag ser till att du hela tiden har verktygen för att utveckla din rörlighet, stabilitet, styrka, koordination, kondition och inte minst att du behåller träningsglädjen."

image_50736641 2

Alex

PT

Träning har alltid haft en stor betydelse i mitt liv. Som före detta elitsimmare fick jag tidigt lära mig betydelsen av hitta en livsstil som främjade de resultat jag strävade efter. Allt från kost, träning och återhämtning behöver stämma överens för att du skall ta dig dit du vill. 

Det är här jag kommer in i bilden, som din guide och ditt bollplank. Tillsammans ser vi till att du får alla de redskap du behöver för att ta dig mot dina mål.

SF_robin

Robin

YOGALÄRARE

En hjärtöppnande och grundande vinyasa praktik med flödande, organiska och kreativa övergångar där vi jobbar med styrka, flexibilitet, kroppskontroll och balans. 

Namaste.

Öppettider

  1. mån - fre
  2. lör
  3. sön Stängt