Gruppträning

dotnline_divider@2x copy

Gruppträning ingår i alla våra medlemskap.

Vi erbjuder även klippkort för er som inte är medlemmar som kan användas till alla våra gruppass. 

Tänk på att boka in dig på passet i förväg för en garanterad plats.

PRIS
250 kr per tillfälle
Lån av handduk ingår

KLIPPKORT
10 gånger: 2 250 kr
 

SCHEMA

Måndag   
12.00-13.00 Fit & Fab med Peter
17.15-18.15 Yoga med Gabriela

Tisdag   
07.15-08.15  Yoga med Karin

Onsdag   
12.00-12.45 Abs & Ass, fokus på kroppens stora muskelgrupper med Adina
17.15-18.15  Yoga med Robin

Torsdag   
12.15-13.00  Yoga med Karin

Fredag     
07.15-08.15  Yoga med Karin
 
Karin – ”Mina yogaklasser är flödande till musik, fysiska och relativt utmanade. Min ambition är att du blir stark inifrån och ut samt att du känner dig skön under din praktisering. Vi yogar med samma sekvens under en period för att du ska komma djupare in i dina positioner.”

Gabbi ‘’Yoga. The practice is a flow, a sequence of postures created to target a part or many parts of the body. We move through and with the breath, like waves, inhaling in a yoga posture and exhaling in the other.”

Robin”Yoga. En hjärtöppnande och grundande Vinyasa praktik med flödande, organiska och kreativa övergångar där vi jobbar med styrka, flexibilitet, kroppskontroll och balans.”

Adina - ‘’I Mage, Rumpa, Lår ligger fokus på kroppens stora musklergrupper. Vi tränar med hjälp av kroppsvikten och använder oss av olika redskap. I dansen hittar vi balansen, tar oss ur vår comfortzone och ökar självförtroendet med riktigt rolig och endorfinrik träning.''

Peter - "Fit & Fab, en klass för dig som vill utmana styrka och puls! Vi arbetar med kroppens funktion och blandar in redskap som Kettlebells, hantlar och gummiband. Alla kan vara med oavsett träningsbakgrund och erfarenhet. Enkelt men inte lätt.”

PT SMALLGROUP

Är ni en grupp på 3-6 personer och vill träna tillsammans, tävla lite och fira framgångar ihop är Skönhetsfabriken den perfekta platsen. Även om ni är på olika nivåer så tränar och tävlar ni på rättvisa villkor.

GRUPPTRÄNING FÖRETAG

Vi skapar ett pass för ditt företag så att ni tillsammans har ett eget träningspass varje vecka. Ni får en timmes friskvård och blir starkare både individuellt och som ett team.

 

Öppettider

  1. måndag - lördag
  2. söndag Stängt